Pobytové odlehčovací služby Třebosice

Odlehčovací služby Červánky TřebosiceV rodinném prostředí bývalé fary v Třebosicích poskytujeme pobyt, od jednoho noclehu po dobu tří měsíců, klientům, o které se rodina nemůže starat v době vlastní nemoci, dovolené či vlastního nezbytného odpočinku. Zajišťujeme komplexní péči, včetně péče zdravotní.

Důležité upozornění: Pokud hodláte využít našich služeb v době vlastní dovolené, vzhledem k velkému zájmu a omezené kapacitě Vás prosíme, abyste si před zamluvením termínu dovolené rezervovali pobyt svého blízkého u nás.

Prostory Odlehčovacích služeb Červánky si prohlédněte zde.

Charakteristika služby dle Registru poskytovatelů sociálních služeb

Vybrané dokumenty pobytové formy Charitních odlehčovacích služeb Červánky - Třebosice - Úhradovník, Žádost o přijetí, Modelová smlouva, Vyjádření lékaře, Souhlas se zpracováním údajů, Domácí řád, Veřejný závazek, Formulář stížností, Pravidla pro podávání a vyřizování stížností - klienti.

Odlehčovací služby Červánky TřebosiceOdlehčovací služby Červánky TřebosiceOdlehčovací služby Červánky Třebosice

Bc. Petra Průšková

Tel.: 775 296 833