Pobytové odlehčovací služby Pardubice

Odlehčovací služby ČervánkyV přátelském prostředí rodinného domu v Pardubicích v ulici V Ráji poskytujeme pobyt, od jednoho noclehu po dobu tří měsíců, klientům, o které se rodina nemůže starat v době vlastní nemoci, dovolené či vlastního nezbytného odpočinku. Zajišťujeme komplexní péči, včetně péče zdravotní.

Kontakt na službu:  731 630 668

Důležité upozornění: Pokud hodláte využít našich služeb v době vlastní dovolené, vzhledem k velkému zájmu a omezené kapacitě Vás prosíme, abyste si před zamluvením termínu dovolené rezervovali pobyt svého blízkého u nás.

Charakteristika služby dle Registru poskytovatelů sociálních služeb

Vybrané dokumenty pobytové formy Charitních odlehčovacích služeb Červánky - Pardubice - Úhradovník, Žádost o přijetí, Modelová smlouva, Vyjádření lékaře, Souhlas se zpracováním údajů, Domácí řád, Veřejný závazek, Formulář stížností, Pravidla pro podávání a vyřizování stížností - klienti.

Odlehčovací služby Červánky PardubiceOdlehčovací služby ČervánkyOdlehčovací služby Červánky Pardubice

Bc. Robert Vítek

Tel.: 735 726 954