Pokud máte zájem pomoci dobré věci, vyplňte, prosím, následující formulář, rádi Vás kontaktujeme.

Vyplňte prosím Vaše telefonní číslo a e-mailovou adresu.

Jak chcete pomoci?

Zaškrtněte v nabídce možnosti, které Vám nejvíce vyhovují.

Koledujeme v těchto obcích: Barchov, Bezděkov, Bítovany, Borek, Bukovina nad Labem, Bukovka, Býšť, Čankovice u Chrasti, Časy, Čepí, Čermná nad Orlicí, Černá u Bohdanče, Dašice, Dolany, Dolní Roveň, Dolní Ředice, Dřenice, Dříteč, Dubany, Dvakačovice, Holice, Horka u Chrasti, Horní Jelení, Horní Ředice, Hrobice, Hrochův , ýnec -  Blížňovice , Hroubovice, Choteč, Chrast, Chroustovice, Chvojenec, Chýšť, Jaroslav, Jeníkovice, Jenišovice, Jezbořice, Kasalice, Kostěnice, Křičeň, Kunětice, Lány u Dašic, Lázně Bohdaneč, Libišany, Lozice, Lukavice - Výsonín , Luže, Mikulovice, Moravany, Němčice, Neratov, Opatovice nad Labem, Ostrov, Ostřešany, Ostřetín, Pardubice, Plch, Poběžovice u Holic, Podůlšany, Přelovice, Ráby, Rohoznice, Rokytno, Rosice u Chrasti, Rybitví, Řestoky u Chrasti, Sezemice, Slepotice, Spojil, Srch, Srnojedy, Staré Hradiště, Staré Jesenčany, Staré Ždánice, Starý Mateřov, Stéblová, Stradouň, Trusnov, Třebosice, Uhersko, Úhřetická Lhota, Újezd u Sezemic, Veliny, Vinary, Vlčí Habřina, Vysoké Chvojno

Místo koledování, prosím, do poznámky.

Ochrana proti SPAMu: opište kontrolní číslo. Jestliže číslo nemůžete přečíst, obnovte obrázek. CAPTCHA