Aktuální program na rvcholoubek.cz.

Pomoc romským rodinám v RC DaR Luže

(Luže) - O úspěšnosti programu vzdělávání a osvojení si praktických dovedností zdejší romské komunity svědčí vysoká účast a zájem o přednášky a kurzy, například: Rodina a komunita, vztahy mezi generacemi a s lidmi v okolí, Moje životní dráha, co umím a co mohu dokázat, Jak najít práci, napsat životopis a uspět u přijímacího pohovoru, Co je důležité pro dosažení úspěchu ve škole a další z oblasti zdravovědy či práva.

Vzdělávací institucí roku 2017 je Rodinné a vzdělávací centrum Holoubek Oblastní charity Pardubice

(Praha, Holice) - Co se Vám dnes podařilo? Co se Vám dnes líbilo?  I tyto otázky byly součástí prezentace Rodinného a vzdělávacího centra Holoubek Oblastní charity Pardubice, která uspěla v celonárodní soutěži Vzdělávací instituce roku 2017.

Jarní akce v Holoubku - divadlo, velikonoční tvoření i jóga smíchu

Rodinné a vzdělávací centrum Holoubek v Holicích srdečně zve seniory na tyto březnové akce - Jóga smíchu a Velikonoční tvoření společné pro babičky, dědy a vnoučata. Na jógu smíchu vás zveme ve středu 1. března od 16 hodin do dolní herny Holoubka.

Oslavte s námi Den Charity 2016!

Dny otevřených dveří, výstavy, koncerty, divadla, soutěže a další zajímavé akce pro malé i velké si pro vás připravily charitní centra v našich regionech k letošnímu Dni Charity. Tuto celorepublikovou kampaň každoročně pořádá Charita ČR v září a říjnu u příležitosti svátku sv. Vincence (27. 9.), patrona charitních zařízení. Jejím cílem je především „obdarovat“ širokou veřejnost a představit služby Charit.

Prolistujte si nové číslo Charitních novin

Oblastní charita Pardubice právě dokončila práci již na pátém ročníku Charitních novin. Tisková data byla úspěšně odeslána do tiskárny. Můžete se těšit na mnoho nových příběhu ze života našich klientů a zaměstnanců i na exkluzivní rozhovor s operní pěvkyní Dagmar Peckovou. Pokud nechcete čekat na tištěnou verzi, můžete si naše noviny stáhnout a přečíst hned.

Holoubek oslavil 5. narozeniny

Od slavnostního otevření Rodinného a vzdělávacího centra Holoubek uplynulo krásných 5 let. Tuto událost jsme oslavili společně s dětmi a jejich rodiči a prarodiči veselou cukrářskou pohádkou, tvořením, malováním na obličej a ochutnávkou narozeninového dortu.

Zveme Vás do Holoubka! 20. dubna slavíme narozeniny a 28. duben je určen všem rodičům předškoláků

Máte doma předškoláka?

Oslavte s námi 5. narozeniny Rodinného a vzdělávacího centra Holoubek v Holicích. Oslava proběhne ve středu 20. dubna v sídle Holoubka v Dudychově ulici. Začínáme v 16 hodin. Přijďte a ponořte se do světa pohádek, her a zábavy. Na pořadu je pohádka Cukrové Tintilimintili a samozřejmě nesmí chybět narozeninový dort.

Pardubická charita vydala publikaci plnou inspirativních příběhů

Rodinné a vzdělávací centrum Holoubek Oblastní charity Pardubice vydalo drobnou publikaci Cíle dosaženy. 12 příběhů úspěšných žen. Smyslem této brožury je zviditelnit příběhy úspěšných žen a přinést inspiraci k odvaze plnit si své sny a cíle. Brožura svou pestrostí příběhů ukazuje, že úspěch znamená pro každého něco jiného.

Závěrečná zpráva o sérii kurzů pro seniory

Rodinné a vzdělávací centrum Holoubek v Holicích uspořádalo na podzim 2015 sérii vzdělávacích akcí pro seniory. Chcete vědět, jak toto vzdělávání probíhalo? Podívejte se na krátkou závěrečnou zprávu.

Oblastní charita Pardubice chystá vzdělávací programy v Holicích a Luži

Pravidelné programy v Rodinném a vzdělávacím centru Holoubek v Holicích běží od začátku školního roku každý den od 8:30 do 11:30 hodin. Pondělní herna je nazvaná „Pojď si pohrát do Holoubka“ a můžete využívat vnitřní i venkovní prostory Holoubka, poplatek je 30 Kč. V úterý se na Vás těší Milena s hudebně pohybovým programem, ve středu můžete poznávat svět kolem nás s Helenou, čtvrtek patří dětem do dvou let pro hravé cvičení s Lenkou a na pátek je připraveno cvičení pro děti od dvou let s Janou. V zahradě Holoubka jsme pro vás vytvořily nový smyslový kruh. Přijďte jej vyzkoušet ještě v době babího léta.